“Rendabel maken van bierbrouwerij heel ingewikkeld”

DSC07081De Haagse Bierbrouwerij legt het brouwstokje er per 31 december bij neer. “Het rendabel maken van een bierbrouwerij is heel ingewikkeld”, vertelt eigenaar Anton Schults. Brouwbieren-verslaggever Jordy van Driel interviewde de ondernemer over zijn verhaal.

DSC07296

Bierflesjes geproduceerd door De Haagse Bierbrouwerij

DSC06989

De brouwketel

DSC07081

Brouwer Anton Schults

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s